Ons kantoor is een erfrechtspecialist waarbij wij je kunnen helpen bij het opstellen van het testament en een levenstestament.

 

Het gesprek gaat over de mogelijkheden die je hebt om de erfenis zo goed mogelijk en zo gunstig mogelijk te laten vererven. Hiermee kun je voorkomen dat jij of je nabestaanden voor onvoorziene kosten of vervelende situaties komen te staan. Je wil zelf bepalen hoe de nalatenschap afgehandeld kan worden en dit niet door de wet laten bepalen.

Daarnaast zal ook het levenstestament aan de orde komen. Wat kun je nu al regelen voor het moment dat je dat zelf niet meer kunt (zowel op financieel als medisch gebied). Ook met een levenstestament voorkom je een hoop narigheid.

Mensen denken vaak dat testamenten en levenstestamenten alleen voor ouderen zijn, maar juist ook jongeren die gaan samenwonen, een huis kopen of een kind krijgen, doen er goed aan om goed advies in te winnen en direct al te beginnen met zaken goed regelen. Dit kan in de toekomst veel problemen voorkomen.

Mocht u nog vragen hebben, dan verneem ik dat graag.

Zélf regelen?

Een nalatenschap goéd regelen is geen gemakkelijke opgave!