Over ons

Mijn naam is Robin van Tilburg en ik ben woonachtig in Oirschot. Ik ben al vanaf 2012 werkzaam als allround financieel adviseur en heb hierdoor veel ervaring opgedaan met hypotheken, lijfrente, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen, kredieten en beleggingen. Ook voor schadeverzekeringen kun je bij mij terecht.

Ik vind het belangrijk om je goed (en duidelijk) voor te lichten en te begeleiden in de wirwar van regels en wetgeving. Daarbij wordt niet alleen naar de huidige situatie gekeken maar ook naar (mogelijke) onzekere situaties in de toekomst, zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen.

Naast alle wettelijk vereiste WFT opleidingen ben ik Erkend Financieel Adviseur (EFA) en Erkend Hypotheek Adviseur (SEH).

Bij Van Tilburg Hypotheken & Verzekeringen krijg je altijd onafhankelijk advies. Dit betekent dat ik geen enkele contractuele verplichting heb met banken, geldverstrekkers en/of verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor werk ik volledig in jouw belang.

Robin van Tilburg

Robin van Tilburg

Uw adviseur!

Ook ben ik een erfrechtspecialist waarbij ik je kan helpen bij het opstellen van het testament en een levenstestament.

Het gesprek gaat over de mogelijkheden die je hebt om de erfenis zo goed mogelijk en zo gunstig mogelijk te laten vererven. Hiermee kun je voorkomen dat jij of je nabestaanden voor onvoorziene kosten of vervelende situaties komen te staan. Je wil zelf bepalen hoe de nalatenschap afgehandeld kan worden en dit niet door de wet laten bepalen.

Daarnaast zal ook het levenstestament aan de orde komen. Wat kun je nu al regelen voor het moment dat je dat zelf niet meer kunt (zowel op financieel als medisch gebied). Ook met een levenstestament voorkom je een hoop narigheid.

Mensen denken vaak dat testamenten en levenstestamenten alleen voor ouderen zijn, maar juist ook jongeren die gaan samenwonen, een huis kopen of een kind krijgen, doen er goed aan om goed advies in te winnen en direct al te beginnen met zaken goed regelen. Dit kan in de toekomst veel problemen voorkomen.